伯大尼教堂婚禮….with Kelvinshot & Tom Leung Photography

Kelvinshot  https://www.facebook.com/pages/Kelvinshot/124332004286310?fref=ts

Tom Leung Photography  https://www.facebook.com/TomLeungPhotography

很有眼光的新娘子,美好的組合….最讚新娘子找姊妹於敬酒時在身邊,姊妹美麗的笑容,使相片更美。

Tom Leung 是很細心的攝影師,他相片中新娘子的膚色最美。

Kelvinshot 的早拍晚播….

Untitled-121

新娘的婚後感…..工作人員…..

多謝Kelvin Kwok 幫我地拍左一段又開心又感動既片* 大師級既作品♡
我等左做你鏡頭下既主角好耐架啦=p 姊妹團加埋我竟然有5位kelvinshot’s bride真係好難得!! 柴娃娃聚首一堂真係好開心♡好慶幸兩年前遇到你,亦多謝你令我地既婚禮更有愛=)

多謝 Sumsum Chong 既神級化妝兩年前已經認定你係我the one化妝師,亦絕對肯定我既選擇,無論個妝定set頭我全部都好鐘意♡
多謝你令我有機會做到一日公主,多謝你原諒我的堅持及任性,多謝你bigday當日貼心的照料,亦多謝助手angie既幫忙!!=)

多謝Tom Leung 同埋勇哥全日不辭勞苦咁幫我地影相,辛苦哂你地啦><
係我好攰時你地仲會不停氹我笑,多謝你地!!
好慶幸當初搵到你,你對客人好似朋友咁,我永遠記得你當時既關心同慰問♡

多謝 MC Andy Chan 你當晚幫我地做MC,原來做新娘子係無機會聽到你講野架>< 好期待之後睇返playback時可以欣賞返!! 我啲朋友都讚你lead得好好,而且把聲好好聽XD
我知我好多野準備不足,唔記得左俾啲list你,但你都一一幫我好專業咁拆掂佢,多謝你!!

多謝 Suki Yeung 當晚幫我地既爸爸媽媽影左咁多相,全靠你佢地先可以同賓客有咁多回憶記錄落黎,當晚都無咩機會同你講到野,但見到你好落力真係非常感激♡

多謝岑漢和 做我既證婚律師♡ 其實我未book到伯大尼前已經book左你XD 好早就認定一定要搵你做証婚律師,多謝你既幫忙=) and 你把聲真係好好好聽♡

 

廣告

About ah 勇

自由攝影師.....享受攝影的樂趣!
本篇發表於 With Kelvinshot, With Tom Leung。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s